Szövegírót vagy korrektort keresel? Megtaláltad! Korrektúra A Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 című könyv bemutatóján

A Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 című könyv bemutatóján

Petőfi Kulturális Ügynökség/Bach Máté

Egy évvel ezelőtt a Nyelvhasználat a Facebookon című cikkben taglaltam a közösségimédia-felület kommentelőinek, valamint népszerű oldalainak és a mémek nyelvi jellemzőit. A tanulmány – képek nélkül – most nyomtatásban is megjelent, mégpedig a Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 című kötetben, amelynek tegnap volt a bemutatója a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A könyv az e-nyelv.hu oldalán lesz megvásárolható, akit pedig érdekel az írásom (vagy csak szeretné újraolvasni azt), itt is elérheti.

Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 (könyvbemutató a PIM-ben)Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 (könyvbemutató a PIM-ben)Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 (címlap)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Farkas Nóra, Kótis Nikoletta és Petőfi Kulturális Ügynökség/Bach Máté

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Kótis Nikoletta és Mosolygó-Marján Erzsébet az Anyanyelvápolók Szövetsége közgyűlésén

Legyél te is anyanyelvápoló!Legyél te is anyanyelvápoló!

Az Anyanyelvápolók Szövetsége mai közgyűlésén végre személyesen is találkozhattam a webáruházak helyesírásával kapcsolatos kérdőív készítésében velünk együttműködő Mosolygó-Marján Erzsébettel, a Helyesen magyarul tulajdonosával. (Remélem, legközelebb Vanda is csatlakozik hozzánk.) Ahogyan mindkét honlapon látható, a szervezet tagjai