telefonszám

+36-70-60-90-209

A Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 című könyv bemutatóján

Petőfi Kulturális Ügynökség/Bach Máté

Egy évvel ezelőtt a Nyelvhasználat a Facebookon című cikkben taglaltam a közösségimédia-felület kommentelőinek, valamint népszerű oldalainak és a mémek nyelvi jellemzőit. A tanulmány – képek nélkül – most nyomtatásban is megjelent, mégpedig a Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 című kötetben, amelynek tegnap volt a bemutatója a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A könyv az e-nyelv.hu oldalán lesz megvásárolható, akit pedig érdekel az írásom (vagy csak szeretné újraolvasni azt), itt is elérheti.

Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 (könyvbemutató a PIM-ben)Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 (könyvbemutató a PIM-ben)Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 (címlap)Jelentés a magyar nyelvről 2016–2020 (tartalomjegyzék, 1. oldal)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Farkas Nóra, Kótis Nikoletta és Petőfi Kulturális Ügynökség/Bach Máté

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Referenciák – Kótis Nikoletta és Cseh Vanda (szövegírás, korrektúra 2020)

Aktuális projektek: könyvek korrektúrázása, termékleírások fordítása, webszövegek átírásaAktuális projektek: könyvek korrektúrázása, termékleírások fordítása, webszövegek átírása

Az utóbbi két hónapban gyakorlatilag a szolgáltatásaink között felsorolt összes tevékenységgel foglalkoztunk: magazint, könyveket és webszövegeket korrektúráztunk, termékleírásokat fordítottunk, és meglévő honlapbejegyzéseket írtunk át. Egyre több