Szövegírótkeresek.hu szolgáltatások és árak

Szolgáltatásaink

Főbb szolgáltatásainkról (amelyekbe beletartozik a szövegírás és a korrektúrázás) alább olvashatsz, de egyedi kérésekkel is megkereshetsz bennünket az info@szovegirotkeresek.hu e-mail-címre írva; rugalmasak vagyunk, legfeljebb az időhiány szabhat korlátot az együttműködésünknek. A referenciáinkat ide kattintva találod, előtte-utána fotókat pedig emitt villantottunk fel.

 

 

Szövegírás, esetenként fordítás* angolról magyar nyelvre

szovegirotkeresek.hu Kótis Nikoletta szövegíró

Például az alábbiak: webszöveg, blogbejegyzés, szponzorált tartalom, PR-cikk, újságcikk, pályázat, de egyéb, a listából kimaradt típusról is érdemes érdeklődni. 

Ár: 5–8 forint/leütés (szóközök is számítanak, hiszen ezek nélkül ígynéznekiamitleadunk,ésannaksenkisemörülne). 

 

Tartalma: 
  • megbeszélés (Budapesten személyes találkozó lehetséges, egyébként telefonon, e-mailben vagy Messengeren),
  • utánajárás a témának,
  • szövegírás/fordítás,
  • a megírt cikk korrektúrázása, a lefordított cikk lektoráltatása,
  • egyeztetés a megrendelővel, a felmerülő változtatási igényeknek eleget tevés,
  • a kész szöveg elküldése DOC- vagy PDF-fájlként, a megjelölt árban nincs benne tehát sem a cikkek feltöltése a megbízó honlapjára, sem képek szerkesztése, sem linkek beszúrása, sem pályázati megfelelés felülvizsgálata stb. * Fontos: nem hivatalos fordításokat készítünk.

 

toll

 


Korrektúrázás

Szövegírótkeresek.hu Cseh Vanda korrektor

Például: teljes újságok, periodikák, cikkek, termékcímkék, katalógusok, fordítások, mesekönyvek, közösségi oldalak bejegyzései, honlapok szövegei.

 

– Árak meghatározása karakterenként, szóközökkel együtt és az eredeti kézirat alapján: 0,7–1,5 forint/leütés, amely a kézirat minőségétől, jellegétől és a határidőtől függ.

– A korrektúra helyesírási és nyelvhelyességi javítást, anyanyelvi lektorálást, tipográfiai hibák javítását is magában foglalja.

– Meglévő irományok átírása, átfogalmazása 4–5 forintos leütésárral számolandó az igényelt változtatások számától, a megbízás rendszerességétől és a határidőtől függően. 

– Az árat mindig az eredeti kézirat karakterszámával kalkuláljuk.

 

toll

 

A megrendelés menete, számlázás: 

Általános esetekben a megrendelés menete a következő:

– Megrendelő megkeres bennünket az info@szovegirotkeresek.hu címre írva, csatolva a javítandó szöveget vagy annak egy részét, amely alapján elkészítjük az árajánlatot, illetve ha ehhez további információk szükségesek, felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

– E-mailben elküldjük árajánlatunkat a vállalt határidővel. A megadott ár nettó = bruttó értendő. Az ajánlat az elküldéstől számított egy hétig érvényes.

– Amennyiben a megrendelő elfogadja ajánlatunkat, megkezdjük a munkát, amelynek végeztével DOC- vagy PDF-fájlként elküldjük a megrendelt szöveget, korrektúra esetében a javított kéziratot a megrendelőnek (igény szerint a korrektúrajelekkel ellátott munkaverzióval együtt), valamint a számlát.

– A számla kifizetése 8 napos átutalással történik, ettől speciális esetekben eltérhetünk. A fizetési mód és határidő elfogadása az árajánlat elfogadásával együtt történik, az árajánlat elfogadása szerződésnek minősül megrendelő és vállalkozó között.

– Ha a megrendelőnek kifogása merülne fel a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, a szöveg megérkezésétől számított három napon belül tegye meg észrevételeit.

– A vállalási határidőtől vis major esetekben eltérhetünk; ha a mi hibánkból történik a késedelem, kedvezményt adunk a kiszámlázott árból, amelynek mértéke napi 1%.

– Rendszeresen előállítandó, gondozandó szövegekhez (különböző periodikák, hírlevelek stb.) a kiadvány megjelenési rendszerességéhez és terjedelméhez igazított egyedi árat, határidőt és számlázási metódust határozhatunk meg a megrendelővel közösen.