Szövegírótkeresek.hu szolgáltatások és árak

Szolgáltatásaink

Főbb szolgáltatásainkról (amelyekbe beletartozik a szövegírás és a korrektúrázás) alább olvashatsz, de egyedi kérésekkel is megkereshetsz bennünket az info@szovegirotkeresek.hu e-mail-címre írva; rugalmasak vagyunk. Referenciáinkat ide kattintva találod, előtte-utána fotókat pedig emitt villantottunk fel.

 

 

1. Szövegírás és fordítás* angolról magyar nyelvre

Például az alábbiak: webszöveg, hírlevél, bemutatkozás, blog, beszéd, köszönőlevél, PR-cikk, újságcikk, panaszlevél, önéletrajz, pályázat, de egyéb, a listából kimaradt típusról is érdemes érdeklődni. 

 

Ár: 4–5 forint/leütés, szakszövegek 6 forint/leütés (szóközök is számítanak, hiszen ezek nélkül ígynéznekiamitleadunk,ésannaksenkisemörülne). 

 
Tartalma: 
 • megbeszélés (Budapesten személyes találkozó lehetséges, egyébként telefonon, Skype-on, e-mailben vagy Messengeren),
 • utánajárás a témának,
 • szövegírás/fordítás,
 • a megírt cikk korrektúrázása, a lefordított cikk lektoráltatása,
 • egyeztetés a megrendelővel, a felmerülő változtatási igényeknek eleget tevés,
 • a kész szöveg elküldése DOC- vagy PDF-fájlként, a megjelölt árban nincs benne tehát sem a cikkek feltöltése a megbízó honlapjára, sem képek szerkesztése, sem linkek beszúrása, sem pályázati megfelelés felülvizsgálata stb. * Fontos: nem hivatalos fordításokat készítünk.

 

toll

 


2. Tartalommenedzsment: új bejegyzések írása és 
meglévő webszövegek javítása

szovegirotkeresek.hu Kótis Nikoletta szövegíró

Ár: 59 990 forint/hó. 

 
Tartalma: 
 • megbeszélés (Budapesten személyes találkozó lehetséges, egyébként telefonon, Skype-on, e-mailben vagy Messengeren), 
 • ötletek gyűjtése és egyeztetése,
 • utánajárás a kiválasztott témának,
 • tartalomkészítés és anyanyelvi lektorálás, azaz

– havonta négy darab, 3000 karakter körüli cikk írása és egy-egy hozzájuk tartozó kép szerkesztése (helyettük választható több rövidebb termékismertető is),

– amennyiben hozzáférést kapunk a weboldalhoz, feltöltjük a fentebbi cikkeket a megbízó honlapjára, keresőbarát URL-eket választunk nekik, kitöltjük a metaleírásokat, külső és belső linkeket helyezünk el bennük,

– a honlap tesztelése során felmerülő hibák, angolul maradt sablonrészek jelzése (ha utóbbit megtaláljuk a szerkesztőfelületen, ki is javítjuk),

– meglévő bejegyzések/termékleírások frissítése, helyesírási-stilisztikai javítása (legfeljebb 10 000 leütés/hó).

Megjegyzés: CMS-hozzáférés hiányában sem változik a tartalommenedzsenti havi díj összege. Hírlevélküldés igény szerint külön megállapodást képezhet.

 

toll

 

3. Facebook-posztok készítése

Egy poszt ára: 4000 forint, havi 12 darab bejegyzésé: 39 990 Ft/hó.

 

Tartalma:

 • megbeszélés (telefonon, Skype-on, e-mailben vagy Messengeren),
 • rövid, figyelemfelkeltő és releváns bejegyzések írása,
 • kapcsolódó képek szerkesztése,
 • hozzáférés biztosítása esetén posztok feltöltése a vállalkozás Facebook-oldalára.
  Az ajánlat nem tartalmazza a hozzászólások és a Facebook-üzenetek nyomon követését, megválaszolását, továbbá moderálását.

 

toll

 


4. Korrektúrázás

Szövegírótkeresek.hu Cseh Vanda korrektor

Például: teljes újságok, periodikák, cikkek, termékcímkék, katalógusok, fordítások, mesekönyvek, közösségi oldalak bejegyzései, honlapok szövegei.

 

– Árak meghatározása karakterenként, szóközökkel együtt és az eredeti kézirat alapján: 0,5–1,5 forint/leütés, amely a kézirat minőségétől, jellegétől és a határidőtől függ.

– A korrektúra helyesírási és nyelvhelyességi javítást, anyanyelvi lektorálást, tipográfiai hibák javítását is magában foglalja.

– Meglévő irományok átírása, átfogalmazása 2–4 forintos leütésárral számolandó az igényelt változtatások számától, a megbízás rendszerességétől és a határidőtől függően. 

– Az árat mindig az eredeti kézirat karakterszámával kalkuláljuk.

 

toll

 

A megrendelés menete, számlázás: 

Általános esetekben a megrendelés menete a következő:

– Megrendelő megkeres bennünket az info@szovegirotkeresek.hu címre írva, csatolva a javítandó szöveget vagy annak egy részét, amely alapján elkészítjük az árajánlatot, illetve ha ehhez további információk szükségesek, felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

– E-mailben elküldjük árajánlatunkat a vállalt határidővel. A megadott ár nettó = bruttó értendő, mivel katás vállalkozók vagyunk. Az ajánlat az elküldéstől számított egy hétig érvényes.

– Amennyiben a megrendelő elfogadja ajánlatunkat, megkezdjük a munkát, amelynek végeztével DOC-, ODT- vagy PDF-fájlként elküldjük a megrendelt szöveget, korrektúra esetében a javított kéziratot a megrendelőnek (igény szerint a korrektúrajelekkel ellátott munkaverzióval együtt), valamint a számlát.

– A számla kifizetése 8 napos átutalással történik, ettől speciális esetekben eltérhetünk. A fizetési mód és határidő elfogadása az árajánlat elfogadásával együtt történik, az árajánlat elfogadása szerződésnek minősül megrendelő és vállalkozó között.

– Ha a megrendelőnek kifogása merülne fel a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, a szöveg megérkezésétől számított három napon belül tegye meg észrevételeit.

– A vállalási határidőtől vis major esetekben eltérhetünk; ha a mi hibánkból történik a késedelem, kedvezményt adunk a kiszámlázott árból, amelynek mértéke napi 1%.

– Rendszeresen előállítandó, gondozandó szövegekhez (különböző periodikák, hírlevelek stb.) a kiadvány megjelenési rendszerességéhez és terjedelméhez igazított egyedi árat, határidőt és számlázási metódust határozhatunk meg a megrendelővel közösen.