Szövegírót vagy korrektort keresel? Megtaláltad! Korrektúra Az Év Széchenyi Vállalkozása 2023 különdíja

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2023 különdíja

Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj – 2023-as díjazottak

Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj 2023 – Család különdíja: Kótis Nikoletta egyéni vállalkozó, korrektor2023. november 9-én abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy átvehettem az Év Széchenyi Vállalkozása egyik különdíját. Elsősorban korrektúrázással (szövegek helyesírásának a javításával) foglalkozó egyéni vállalkozóként nagy öröm számomra, hogy vannak, akik értékesnek találják a munkámat.

Az Év Széchenyi Vállalkozása kapcsán a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumi elnöke, Széchenyi Tímea elmondta:
„A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét vizsgáljuk, amelyek: termelékenység, társadalmi felelősségvállalás és az újítási készség. A beérkezett pályázatokat háromtagú független szakmai zsűri értékeli. […] Mai napon azért vagyunk itt, hogy elismerjük és díjazzuk azokat a vállalkozásokat, amelyek a hosszú távú siker útján lépéseket tettek, és a Széchenyi István által hirdetett értékeket követik. Gróf Széchenyi István a magyar nemzet egyik kiemelkedő alakja volt, és fontos szerepet játszott az ország fejlődésében és modernizációjában. A mai napon nemcsak az ő emlékét ünnepeljük, hanem azokat a vállalkozókat is, akik követik az ő példáját, kiemelkedő eredményeket érnek el a vállalkozói szférában.

Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj 2023 – Család különdíja: Kótis Nikoletta egyéni vállalkozó, korrektorAz Év Széchenyi Vállalkozása Díj nem csupán a pénzügyi eredményekről szól, hanem az elkötelezettségről, az innovációról, a társadalmi felelősségről és az emberi erényekről.”

Az elismerésről és az alapítvány további díjazottjairól ide kattintva lehet olvasni.

(Fotók: Gróf Széchenyi Család Alapítvány / Liptai Gábor, Kiss-Kótis Julianna, Kótis Nikoletta; idézetek forrása: szechenyicsalad.hu)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek