Kamarai Bizalom védjegy

Kamarai Bizalom védjegy

2023 végén második alkalommal szavazták meg a Kamarai Bizalom védjegyet, amelyet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a megbízható és környezettudatos BKIK-tag vállalkozásoknak ítél oda.

Ahogy a BKIK oldalán fogalmaznak: „A kamara által minősített vállalkozás, azaz a KAMARAI BIZALOM védjegy azt jelenti, hogy az adott vállalkozás kamarai átvilágítása megtörtént, és igazolja, hogy a cég jogszerűen működik, megbízható kamarai tag, és azokkal a termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik, amelyek a cégismertetőben szerepelnek, valamint amelyeket az internetes oldalán, szórólapjain termékként vagy szolgáltatásként feltüntetett. A minősítő védjegy egyúttal azt is igazolja, hogy minden sajátjaként megjelölt honlapot valóban az adott cég – vagy egy általa hivatalosan megbízott fél – üzemeltet. Az oklevél és pecsét ezen túlmenően a BKIK megerősítése a vállalkozás fizetési képességéről és készségéről is, és a megbízhatóság tanúsítása a BKIK által áttekintett üzleti területen, továbbá igazolja azt is, hogy lehetőségei szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy megfeleljen a fenntartható vállalkozás alapkövetelményeinek is.”

Én, Kótis Nikoletta egyéni vállalkozóként köszönöm a minősítést a kamarának!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek