Aktuális megbízásaink

PEOPLE TEAM Alapítvány: szövegírás, szponzorált tartalom írása (Technokrata)

Akik követik a blogunkat, tudhatják, hogy néhány hónapja Vandához hasonlóan jómagam is inkább korrektúrázom. A munkáinkat továbbra is megtaláljátok a print PC World, az Anyamagazin, illetve az Index hasábjain (utóbbin délelőttönként), ezeken kívül főleg ügynökségi munkákat vállalunk.

Néhány szó az előző hónapok projektjeiről: közöttük van a 383 The Kopjary Water katalógusa (termékleírások szövegezése, korrektúrázás, fordítás), a Napraforgó Könyvkiadó egyik kiadványának olvasószerkesztése, valamint a PEOPLE TEAM Alapítvány szponzorált tartalmainak írása. Előreláthatóan augusztusig nem vállalunk szövegírást, helyesírási-stilisztikai javítási feladatokkal azonban bátran keressetek bennünket az info@szovegirotkeresek.hu e-mail-címre írva.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Kótis Nikoletta és Mosolygó-Marján Erzsébet az Anyanyelvápolók Szövetsége közgyűlésén

Legyél te is anyanyelvápoló!Legyél te is anyanyelvápoló!

Az Anyanyelvápolók Szövetsége mai közgyűlésén végre személyesen is találkozhattam a webáruházak helyesírásával kapcsolatos kérdőív készítésében velünk együttműködő Mosolygó-Marján Erzsébettel, a Helyesen magyarul tulajdonosával. (Remélem, legközelebb Vanda is csatlakozni fog hozzánk.) Ahogyan mindkét honlapon látható, a szervezet