Szövegírót vagy korrektort keresel? Megtaláltad! Korrektúra Magyar táj, magyar ecsettel – József Attila- és Márai Sándor-alkotások ajánlása

Magyar táj, magyar ecsettel – József Attila- és Márai Sándor-alkotások ajánlása

Magyar táj, magyar ecsettel

A februári Édes Anyanyelvünk után ismét egy oldalra került a nevem Grétsy Lászlóéval, illetve ezúttal a Nyíregyházi Egyetem Nyelvészeti Tanszékének igazgatójával, Minya Károlyéval, valamint Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas újságíróéval is. Mindannyian „örökbe fogadtunk” egy verset és egy prózát, és azokat középiskolás olvasóknak ajánlottuk néhány sorban a Magyar táj, magyar ecsettel című kötetben. Az én választásom József Attila és Márai Sándor alkotásaira esett. (Csak egyik végzettségem szerint vagyok gyakorló magyartanár, legfeljebb a Facebook-oldalunkon „oktatok”; bemutatkozásként szövegírót és korrektort írtam volna a Kótis Nikoletta mellé.) Az e-nyelv.hu oldaláról lehet megrendelni a könyvet.

Magyar táj, magyar ecsettelMagyar táj, magyar ecsettelMagyar táj, magyar ecsettel – örökbefogadókMagyar táj, magyar ecsettel – József Attila: A Dunánál (Kótis Nikoletta ajánlásával)Magyar táj, magyar ecsettel – Márai Sándor: Jakab polgár anyja (Kótis Nikoletta ajánlásával)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek