telefonszám

+36-70-60-90-209

Ezért lettem Vállalható Üzleti Szereplő

vállalható üzleti kultúráért

Ha valaki megkér rá, hogy foglaljam össze röviden, miért foglalkozunk Cseh Vandával, korrektor kolléganőmmel internetes és nyomtatott szövegek írásával és gondozásával, azt felelem, hogy azért, mert értéket kívánunk teremteni. Vállalkozónőkként célul tűztük ki a megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott cikkek, kiadványok színvonalának emelését, valamint a velünk üzleti kapcsolatba nem kerülők szórakoztatva tanítását. Hiszünk abban, hogy teljesítményünkkel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, egyben versenyképesebb ország legyen.

„Legfőbb értékeink a szakmaiság, az elhivatottság, a szabadság és a kreativitás” – magunkénak éreztem a Bridge Budapest remek kezdeményezésének manifesztóját, ezért is csatlakoztam hozzájuk 2020 októberében mint Vállalható Üzleti Szereplő. Ekkor tudtam meg Pistyur Veronikától, a szervezet ügyvezetőjétől, hogy (a Vállalható Vállalkozáséval szemben) erre a címre egyéni vállalkozók is pályázhatnak.

Vállalható Üzleti Szereplőnek lenni egyenlő az etikus üzleti magatartással. Egy törekvésről van szól, amelynek fókuszában értékek és elvek állnak. Azok az emberek kaphatják meg az elnevezést, akik

vállalható üzleti szereplő– olyan világot építenek, ahol az önbizalom alapja a tudás, a tapasztalat és a teljesítmény,

– szeretnének példát mutatni és nyomot hagyni,

– igazi hatásra törekszenek látszatmegoldások helyett,

– folyamatosan tanulnak,

– hisznek abban, hogy a karrierépítésben a biológiai/társadalmi nemnek nem lehet szerepe,

– a sokszínűségre nem tekintenek akadályként,

– egymásra és partnereik igényeire egyaránt odafigyelnek,

– mindenről számlát adnak, illetve adóznak, és

– nem áldozzák fel értékeiket a profitért.

A teljes dokumentumot ide kattintva tudod elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Kótis Nikoletta szövegíró-korrektor interjúja az Anyamagazinban

Az első interjúAz első interjú

Habár a honlapunkon olvashatjátok rövid bemutatkozásunkat, ezúttal az Anyamagazin újságírója, Hrdina-Bárány Zsuzsi interjúvolt meg többek között vállalkozással, helyesírással, jótékonykodással és anyasággal kapcsolatban. Én pedig megtudtam tőle,