Szövegírót vagy korrektort keresel? Megtaláltad! Korrektúra Aktuális projektjeink és referenciák: Facebook-posztok készítése és korrektúrázás

Aktuális projektjeink és referenciák: Facebook-posztok készítése és korrektúrázás

Facebook-posztok és korrektúra referencia

Lamon ajándék webáruházRégen esett szó projektjeinkről (egy nyelvészeti magazinos megjelenést leszámítva), ezért álljon itt egy kis ízelítő azoknak, akik a referenciaoldalon találhatókon túl is szeretnék tudni, hogyan és min dolgozunk. A miskolci Lamon ajándék kis- és nagykereskedéssel való kooperáció azért különösen kedves számomra, mert már az előző webáruházukból, nyolc évvel ezelőtt is rendeltem tőlük néhány vicces ajándékot. Egy feliratos bögrét azóta is használok (ezt magamnak vettem; jó minőségű, tartós, strapabíró termék), ezért örömmel tölt el, hogy ránk találtak, valamint a honlap főoldalának és a kategórianevek korrektúrázásán túl rövid bejegyzéseket és Facebook-posztokat is írhattunk nekik.

 

Ajánlás – nem kötelező adni, de hálásak vagyunk érte

Facebook-posztok készítéseEgyüttműködésünk során betekintést nyertem a Grőger Ágota, a GrőgotA – masszázs testnek, léleknek elnevezésű Facebook-oldal tulajdonosának a szolgáltatásaiba. Ezúton is köszönöm Ágotának mind a lehetőséget, mind pedig a  a visszajelzést!

Nikivel dolgoztunk együtt, Facebook-bejegyzéseket készített a szakmai oldalunkra. Nagyon kreatív, precíz és gyors volt. Maximálisan figyelembe vette az igényeimet, és az elképzeléseimnek megfelelően készítette el a posztokat. A közös munka során több hasznos tanácsot, ötletet is kaptam tőle web- és Facebook-oldalunk hatékonyságának a növelése érdekében. Szívből ajánlom a közös munkát!”

A PC World főszerkesztő-helyettesétől, Vörös Lórándtól is kaptunk egy szép ajánlást:

„Nyolc év alatt 96 GameStar magazinon és mintegy fél tucat különszámon dolgoztam együtt Vandával, aki oroszlánrészt vállalt abban, hogy a szerzők cikkeiből – beleértve az enyémeket is – kámforként illanjanak el a szóismétlések. Gondoskodott róla, hogy nyomuk se maradjon a helyesírási szabályokra fittyet hányó önkényes nyelvújítási törekvéseknek, és gazdag szókincsről, választékos írásmódról árulkodó mondatok váltsák fel a pongyolán megfogalmazottakat. Remélem, hogy még sokáig folytathatjuk a közös munkát, immár a PC World keretei között.korrektúra és szövegírás referencia (PC World és GameStar)

Niki pedig a GameStar Más Világ rovatába írt film- és lemezkritikáival emelte a kiadvány fényét. Kínosan ügyelt arra, hogy a határidőket betartva igényes, minden előre egyeztetett kritériumnak maradéktalanul megfelelő írásokat adjon ki a kezéből. Mindkettőjüknek hálás vagyok, és garantálhatom, hogy senkit sem ér csalódás, aki őket választja.”

 

Korrektúra ügynökségeknek

Magazinok korrektúrázásán felül honlapok szövegének javítását, szerkesztését, nyelvi lektorálását is vállaljuk. Nemcsak helyesírási hibákat javítunk, de szóismétléseket, elütéseket, stilisztikai jellegű problémákat is orvosolunk, valamint igyekszünk a cikkekben található ellentmondásokra is felhívni a figyelmet. Készséggel működünk együtt ügynökségekkel, ezáltal nem feltétlenül érintkezünk közvetlenül ügyfeleinkkel, és – amennyiben nem kívánják – referenciáink között sem tüntetjük fel őket.

Amennyiben úgy érzed, hogy neked is segíthetünk szövegírás, korrektúrázás, tartalommenedzsment, angol–magyar fordítás vagy Facebook-posztok készítése terén, írj az info@szövegirotkeresek.hu e-mail-címre!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek