Vendégblog egy zöld webshopnál

Vendégblog egy zöld webshopnál: Natisma

Újabb értékes magyar vállalkozással kezdtük meg együttműködésünket: ezentúl a környezetbarát, zero waste témakörben szakértő Natisma webshopját segítjük vendégblogunkkal. Termékeket is tesztelünk, én (Niki) pedig jellemezni fogom őket heti egy alkalommal.

Miből lett elegem, amikor kipattant a fejemből a szovegirotkeresek.hu, milyen a környezetvédelemhez való viszonyom, mi tetszett meg a Natismában, és mi köze van az egésznek a disznókhoz? Az első blogbejegyzésemből (talán) kiderül.

Folyamatosan bővülő referencialistánkat ide kattintva találod.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Referenciák – Kótis Nikoletta és Cseh Vanda (szövegírás, korrektúra 2020)

Aktuális projektek: könyvek korrektúrázása, termékleírások fordítása, webszövegek átírásaAktuális projektek: könyvek korrektúrázása, termékleírások fordítása, webszövegek átírása

Az utóbbi két hónapban gyakorlatilag a szolgáltatásaink között felsorolt összes tevékenységgel foglalkoztunk: magazint, könyveket és webszövegeket korrektúráztunk, termékleírásokat fordítottunk, és meglévő honlapbejegyzéseket írtunk át. Egyre több idő telik el a blogbejegyzéseink