Szövegírót vagy korrektort keresel? Megtaláltad! Korrektúra Válaszolj kérdőívünkre, és nyerjünk együtt – tapasztalatot

Válaszolj kérdőívünkre, és nyerjünk együtt – tapasztalatot

kerdőív a webshopok helyesírásáról

Helyesen magyarul oldalával közösen készítettünk egy igen rövid, két-három perc alatt kitölthető kérdőívet, hogy jobban megismerjük a webshopokból rendelők igényeit. No nem az érdekel bennünket, hogy mit vásárolsz, hanem az, hogy fontosnak találod-e a termékleírásokat, azok részletességét, valamint nyelvi igényességét.

Te is találkoztál már helyesírási hibával egy webáruházban vagy Facebook-hirdetésben? Mondd el, hogyan reagáltál rá! A kérdőív innen érhető el: https://bit.ly/3jMvasL. A végén néhány statisztikai jellegű adatra is kíváncsiak vagyunk (talán kirajzolódik egy minta, hogy milyen végzettségű, anyagi hátterű vagy foglalkozású felhasználókat zavarnak leginkább a hibák), de ne aggódj, mert sem az e-mail-címedet, sem más konkrét, beazonosításra alkalmas információt nem kérünk be; pusztán a százalékokat látjuk egy-egy összesítő jellegű grafikonon.

Köszönjük szépen a segítségedet – ha megosztod, azért pedig külön hálásak leszünk! Az eredményről blogunkon és Facebook-oldalunkon is beszámolunk majd.

Üdvözlettel:
Kótis Nikoletta, Cseh Vanda és Mosolygó-Marján Erzsébet, azaz a szovegirotkeresek.hu és a helyesenmagyarul.hu munkatársai

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Kótis Nikoletta szövegíró-korrektor interjúja az Anyamagazinban

Az első interjúAz első interjú

Habár a honlapunkon olvashatjátok rövid bemutatkozásunkat, ezúttal az Anyamagazin újságírója, Hrdina-Bárány Zsuzsi interjúvolt meg többek között vállalkozással, helyesírással, jótékonykodással és anyasággal kapcsolatban. Én pedig megtudtam tőle, hogy az emberek félnek írni