telefonszám

+36-70-60-90-209

Szövegírótkeresek.hu a Facebookon és az Instagramon

Szövegírótkeresek.hu Facebook Instagram

Honlapunkkal párhuzamosan elindítottuk Facebook- és Instagram-oldalunkat. Ezeket gyakrabban frissítjük, mint weboldalunkat, ezért ha kíváncsi vagy a gyakran elrontott helyesírási hibákra, érdekelnek futó projektjeink és friss cikkeink (amelyeket a blogban is követhetsz), vagy csak szeretnél szép fotókat nézegetni – ez is kell néha, főleg, hogy tartalommenedzseri szolgáltatásunkba a képszerkesztés is beletartozik –, akkor kövess minket az alábbi csatornákon:

Szövegírót keresek Facebook- és Instagram-csatornaKérünk, hogy amennyiben tetszenek bejegyzéseink, fejezd ki valamiként. Szívvel, hüvelykujjal, és leginkább megosztással, hiszen így nagyobb valószínűséggel jutnak el posztjaink azokhoz, akiknek szüksége lehet szolgáltatásainkra.

Köszönjük szépen!

Üdvözlettel:

Niki és Vanda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Kótis Nikoletta szövegíró-korrektor interjúja az Anyamagazinban

Az első interjúAz első interjú

Habár a honlapunkon olvashatjátok rövid bemutatkozásunkat, ezúttal az Anyamagazin újságírója, Hrdina-Bárány Zsuzsi interjúvolt meg többek között vállalkozással, helyesírással, jótékonykodással és anyasággal kapcsolatban. Én pedig megtudtam tőle,