telefonszám

+36-70-60-90-209

Elkészült a reborn babás honlap tartalomfejlesztése

Elkészült a reborn babás honlap tartalomfejlesztése

Pár nappal ezelőtt kezdtünk hozzá a csodálatos élethű babákat festő művész, Szabó Gyuláné (Zsuzsi) honlapjának tartalomfejlesztéséhez. Az oldal akkor még mindössze három menüpontból állt. Mostanra nemcsak a meglévő szövegeket korrektúráztuk és bővítettük ki, de a galériát is frissítettük. Sőt olyan egyéb webszövegeket, illetve megjelenéseket is feltöltöttünk, amelyekből a rebornokat nem ismerők betekintést nyerhetnek a babakészítés rejtelmeibe.

A tartalomfejlesztés php-ban történt. A Zsuzsival egyeztetett szövegek érintik a felhasznált alapanyagokat, a megrendelés menetét, a babákkal való bánásmódot, valamint a babázást sajtóban övező képet.

Látogass el a rebornbaba.hu oldalára, és ismerd meg ezt a különleges művészeti ágat!

További referenciáinkat ide kattintva találod, de Instagram-csatornánkon is tájékozódhatsz folyamatban lévő (megjelenítését illetően jóváhagyott) projektjeinkről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó cikkek

Kótis Nikoletta szövegíró-korrektor interjúja az Anyamagazinban

Az első interjúAz első interjú

Habár a honlapunkon olvashatjátok rövid bemutatkozásunkat, ezúttal az Anyamagazin újságírója, Hrdina-Bárány Zsuzsi interjúvolt meg többek között vállalkozással, helyesírással, jótékonykodással és anyasággal kapcsolatban. Én pedig megtudtam tőle,